تتل کوین

تتل کوین (پول دیجیتالی تتلو) | از سرمایه گذاری تا کلاهبرداری

فهرست مطالب

دنیای ارزهای دیجیتال به عنوان فضایی نسبتا نوظهور می تواند بسیار پرریسک باشد. در حالی که فعالیت در ارزهای دیجیتال می تواند بسیار هیجان انگیز و در برخی از موارد سودآور باشد، اما این فضا به شدت مستعد انجام اعمال کلاهبردارانه و به عنوانی دزدی اینترنتی است.

در این میان، همزمان با افزوده شدن به تعداد ارزهای دیجیتال، روش های کلاهبرداری نیز متحول می شوند و این افراد برای سودآوری بیشتر، روش های خود را کامل و به روزتر می کنند.

طبق آنچه که در برخی از اخبار منتشر شده است توکنی وارد دنیای رمزارزها شده که نماد اختصاری آن CCN بوده و شخصی بنام محمدرضا کرمی (هومن کرمی) آن را راه اندازی کرده است.

وی که هم اکنون اقامت ترکیه را دارد، در 12 اردیبهشت 1401 اسپانسری کنسرت تتلو (امیرحسین مقصودلو) را بر عهده داشت. به اعتقاد بسیاری این اقدام او بیشتر برای تبلیغ توکن CCN بوده است. این توکن که در زمره شت کوین ها قرار می گیرد، از پشتوانه قابل اعتمادی برخوردار نیست.

وی در پوشش کنسرت تتلو که اتفاقا در حضور افراد کثیری از ایرانیان نیز برگزار شد، طبق گزارش ها در صدد تبلیغ و کلاهبرداری از افراد ناآگاه برآمده بود.

تبلیغ تتل کوین در کنسرت تتلو

تبلیغ تتل کوین در کنسرت تتلو

محمد جرجندی، کارشناس جرائم سایبری، اذعان داشته که محمدرضا کرمی، با استفاده از روش دامپ و پامپ در ایران نیز اقدام به کلاهبردای و سپس فرار کرده بود. وی اکنون از این روش برای تبلیغ توکنی بی ارزش استفاده می کند و ممکن است افراد ناآگاه اغفال شده و مورد اعمال کلاهبردارانه قرار بگیرند.

توکن CCN که به عنوان یک توکن نوظهور در مارس 2022 راه اندازی شد، در حال برنامه ریزی برای تبلیغات گسترده در شبکه های اجتماعی همچون تلگرام و اینستاگرام است. ماهیت کلاهبردارانه این توکن طبق نظر کارشناسان حوزه رمزارزها به تایید رسیده است.

شباهت زیاد میان لوگوی شبکه خبری CNN با نماد اختصاری این توکن از منظر کارشناسان مهر تاییدی بر ماهیت کلاهبردارانه این توکن است تا توسعه دهندگان آن بتوانند با استفاده از نام این شبکه بر میزان تاثیرگذاری خود روی ذهن افراد و در نتیجه فروش آن بیافزایند.

دلایلی که کلاهبردارانه بودن توکن CCN را قوت می بخشد

طبق نتایجی که از بررسی های کارشناسان به دست آمده، بنا به دلایل زیر توکن CCN دارای ماهیتی کلاهبردارانه است:

  • توکن CCN بر روی شبکه بایننس اسمارت چین توسعه داده شده است.
  • با استناد به داده های بلاک چین بایننس، به طور تقریبی این توکن دارای 16 هزار و 800 هولدر است که آدرس تمام این ولت ها فیک گزارش شده است.
  • برای این توکن در پنکیک سواپ تنها در حدود 2 دلار استخر نقدینگی در نظر گرفته شده است.
  • در قرارداد هوشمند یا اصطلاحا اسمارت کانترکت این توکن، قابلیت هایی همچون access، control، burn blacklist و pause و سایر دسترسی ها برای مالک اسمارت کانترکت در نظر گرفته شده است.

از این رو و با در نظر گرفتن موارد فوق، در صورتی که افرادی اقدام به خریداری و ذخیره سازی این توکن در والت خود کنند، مالک کانترکت این امکان را دارد که این توکن ها را به حالت بلاک درآورد، آنها را بسوزاند، در داخل بلک لیست فروش قرار دهد و حتی برای انتقال آنها روی بلاک چین محدودیت هایی وضع کند.

بنابراین این افراد فاقد هر گونه مالکیتی روی توکن های خریداری شده خود خواهند بود و اسمکر یا مالک اسمارت کانترکت تمام دسترسی ها را در اختیار خواهد داشت.

اشتراک گذاری

با نظر سنجی به ما کمک کنید تا بهترین محتوا را برای شما آماده کنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *