در حال حاضر که در حال مطالعه این مقاله هستید، اطلاعی از تازه کار بودن یا حرفهای بودن شما در حوزه آموزش تحلیل تکنیکال بورس نداریم. اگر چه تمام افرادی که سالیان درازی در حوزه بورس و معاملات فعال هستند، به خوبی اهمیت آموزش بورس را میدانند و معتقدند که زمان و هزینهای که بابت دوره های آموزش بورس پرداخت میکنند، در بازار بورس چند برابر به آنها باز خواهد گشت.
چرا که خرید و فروش در بازارهای مالی بدون آگاهی از دانش الگوتریدینگ و بدون کمک گرفتن از هوش مصنوعی مانند رویارویی قهرمان جهان شطرنج “گریکاسپارف” یا یک فرد تازه کار است. در مقاله پیشرو در خصوص کتاب دو جلدی آموزش تحلیل تکنیکال بورس که میتوان آن را مرجعی کامل و بین المللی برای علاقه مندان دانست، میپردازیم.
اگر با تحلیل تکنیکال در بورس آشنایی ندارید پیشنهاد میشود مقاله تحلیل تکنیکال چیست؟ را مطالعه بفرمایید
معرفی نویسنده کتاب دو جلدی آموزش تحلیل تکنیکال
نویسنده این کتاب کاپیتان مهدی صفایی میباشد که از انگیزههای نویسنده جهت ترجمه و تألیف کتاب آموزش تحلیل تکنیکال میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- گردآوری کلیه اطلاعات و آموزشهای لازم جهت انجام عملیات تحلیل تکنیکال به منظور جلوگیری از سردرگمی علاقه مندان هنگام استفاده از اطلاعات پراکنده
- تدوین برترین کتاب به عنوان مرجع آموزش تحلیل تکنیکال در میان سایر منابع بین المللی به زبان فارسی
- کسب آمادگی لازم برای فعالان بازارهای سرمایه جهت شرکت در آزمون جهانی CFTE
کتاب مرجع کامل و بین المللی تحلیل تکنیکال
مقدمه
این فصل شامل هشت قسمت میباشد. در این هشت قسمت شما با اهداف و کاربردهای دو گانهی تحلیل تکنیکال آشنا میشوید و چگونگی پیش بینی رفتار بازار و قیمتها را فرا میگیرید. همچنین در این فصل علاوه بر یادگیری طبقه بندی و فرد گرایی در تحلیل تکنیکال، با فرضیات اولیه و چهار فرض مهم و اصلی این تحلیل آشنایی پیدا میکنید.
مقدمهای بر نظریهی داو
فصل دوم کتاب آموزش تحلیل تکنیکال شامل ۴ بخش میباشد که شما را با مبدأ و مبانی استدلالی، مفروضات اولیه و چالشهای تئوری داو آشنا میکند.
ساختار و شیوهی حرکت نمودارها
فصل سوم کتاب شامل چهار بخش جهت آشنایی شما با ساختار و شیوه حرکت نمودارها، نمودارهای مقیاس ثابت و قراردادهای آتی بوده و به شما رفتار گپ و انواع چهار گانهی آن را آموزش داده است.
تحلیل فازی بازار
فصل چهارم کتاب شامل ۹ بخش اصلی مرتبط با فاز بازار بوده و شامل تئوری داو، تفسیر الگوی نموداری، تفسیر حجم و تقاضا، تفسیر میانگین متحرک، تفسیر واگرایی و مومنتوم، تفسیر احساسی، ساکاتا، الیوت و تحلیل چرخهای از فاز بازار میباشد.
تحلیل روند
فصل پنجم کتاب شامل ۱۱ بخش میباشد که جهت آشنایی شما با تعریف و کیفیت روند که شامل ۱۶ مشخصه است، فیلترهای روند و چگونگی شرکت در آن، نقاط خمیدگی یا انحنای قیمت، خطوط روند، کانالها و بادبزن، بازگشتهای روند و پیش بینی آن، گپها و روندها، جهت دهی روند و هندسه دراموند میباشد.
حجم و تقاضای بازار
فصل ششم کتاب آموزش تحلیل تکنیکال بورس شامل دو بخش جهت آشنایی شما با مکانیک رفتار حجم و اسیلاتورهای حجم میباشد.
تحلیل نمودارهای میلهای
این فصل شامل سه بخش جهت آشنایی شما با ویژگیهای الگوی میلهای قیمت، الگوهای بازگشتی نمودارهای میلهای و الگوهای برت اوت مبتنی بر نوسان میباشد.
اسیلاتورهای پنجرهای و اندیکاتورهای پوششی
فصل هشتم کتاب آموزش تحلیل تکنیکال بورس شامل هفت بخش میباشد که جهت آشنایی شما با تعریف اسیلاتورها و اندیکاتورها، هشت روش جهت تحلیل اسیلاتور، دوره چرخشی، قاب زمانی چند گانه، اندیکاتورهای تأخیری، دادههای ورودی، معامله در روندها با استفاده از اسیلاتورها، اسیلاتورهای پنجرهای و اندیکاتورهای پوششی میباشد.
تحلیل با استفاده از واگرایی
فصل نهم دارای شش بخش تعریف و مفهوم کلی واگرایی، واگرایی استاندارد و معکوس، گرفتن تأیید از قیمت در تحلیل واگرایی و سیگنالهای پشت سر هم ناشی از واگرایی استاندارد و معکوس میباشد.
عدد فیبوناچی و تحلیل نسبت
فصل دهم کتاب آموزش تحلیل تکنیکال بورس شامل ۲۲ بخش در خصوص سری اعداد فیبوناچی، فیبوناچی RETRACEMENTS، EXTENSIONS، PROJECTIONS و EXPANSIONS، خطوط فیبوناچی Retracement درصدی، سطوح ادامه یافتن درصدی، سطوح پیش بینی درصدی، چه کسی گفته نسبتها و اعداد فیبوناچی جواب میدهند و در اصل، چرا باید جواب بدهند؟، عملیات هندسی فیبوناچی در برابر عملیات عددی، جعبه ابزار تکنیکال فیبوناچی معامله گر و ناحیهی کاربرد میباشد.
در ادامه این فصل نیز شاهد معرفی سطوح پیووت فیبوناچی، احتمال ادامه یافتن و بازگشت در فیبوناچیهای Retracement و Extension، فیبوناچی Retracement دو و سه بخشی، فیبوناچی FAN LINES، فیبوناچی Channel Expansions، فیبوناچی Arcs، هم پوشانی حمایتی و مقاومتی فیبوناچی، موانع بالقوه در فیبوناچی و تحلیل پیش بینی نسبت و زمان فیبوناچی در امواج اِلیوت هستیم.
میانگین متحرکها
فصل یازده جهت آشنایی شما با هفت بخش اصلی میانگینهای متحرک و نه کاربرد آنها میباشد.
انولوپها و روشهای مهار قیمت
فصل دوازده به معرفی تنظیم باندها، مهار عملکرد قیمت و روشهای آن پرداخته است.
تحلیل الگوهای نمودار
فصل سیزده به معرفی عناصر تحلیل، پیش شرط های مورد نیاز و الگوهای نموداری معروف پرداخته است.
تحلیل نمودار شمعی ژاپنی
فصل چهارده کتاب آموزش تحلیل تکنیکال بورس به معرفی عناصر تحلیل، الگوهای محبوب، یکپارچه سازی آن، نمودار شمعیهای فیلتر شده و خرید و فروش به کمک این روش پرداخته است.
نمودار نقطه و شکل
فصل پانزدهم به معرفی عناصر و الگوهای پایه نمودار، حداقل اهداف قیمتی و شاخص درصد صعودی و قدرت نسبی پرداخته است.
نمودار ایچیموکو و تحلیل آن
فصل شانزدهم به معرفی ساختن پنج پوشش ایچیموکو، جنبههای عملکردی، خوبی و بدیهای آن، خصوصیات دامنه قیمت و روشهای پایه پرداخته است.
مارکت پروفایل
در این فصل در خصوص جست و جو برای ارزش و قیمت منصفانه و شکلهای پروفایل روزانه صحبت شده است.
آنالیز موج اصلی الیوت
فصل هجدهم به معرفی عناصر موج الیوت، دستورالعملها، امواج محرک و اصلاحی، گسترش و کوتاه شدن موج، تناوب، برابری موج، ضریب فیبوناچی و تحلیل عددی امواج الیوت پرداخته است.
اصول تحلیل گن
در فصل نوزدهم کتاب آموزش تحلیل تکنیکال بورس در خصوص تکنیکهای ویلیام دلبرت گن صحبت شده است.
سخن آخر
این کتاب دو جلدی بهترین و مناسب ترین کتاب آموزش تحلیل تکنیکال بورس میباشد که تهیهی آن را به کلیه علاقه مندان این حوزه توصیه میکنیم. جهت خرید مجموعه کامل کتب آموزش تحلیل تکنیکال بورس می توانید از طریق لینک زیر اقدار کنید :